Seonyár2008 verseny: az utolsó menet – 2008.06.17.

By seonyár2008 On június 17th, 2008

Körbenéztem a seonyár2008 versenytársak oldalain a mai napon és ahogy látom többen elég gyászos hangulatba kerültek, mert a verseny végéhez közeledve egyre kisebb a reményt látnak a győzelem megszerzésére. Divatba jött, hogy az élmezőny oldalairól rövid összefoglalókat, értékeléseket írnak a seonyár2008 versenytársak, amit most én is követek a seonyár2008 verseny hivatalos oldalán található rangsor alapján:

atomvillanas seonyár2008 oldala: Le a kalappal előtte, lényegében rajt cél győzelmet arathat. A verseny közben kapott egy átmeneti büntetést a google-tól, de ezt követően már megkérdőjelezhetetlen az első helye és senkinek esélye sem volt beérni. A titkát senki sem tudja csak sejti, ami talán a közösségi oldalak erejében rejlik.

canga seonyár2008 oldala: Mondhatnánk azt is, hogy örök második, bár vezette egy ideig a versenyt. Szépen beizzította a bringát és eddig a versenyben az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja. Nagyon meglepő, hogy milyen erős az aldomain, úgy tűnik a főoldalról gyorsan átáramlik a bizalom az aldomainekre. Persze a jó eredményhez sok linket is gyűjtött. További érdekesség, hogy az egyetlen webáruház motorral működő seonyár2008 versenyoldal.

stefan weinenberger seonyár2008 oldala: Úgy érzékeltem nagyon szerette volna ezt a versenyt megnyerni és rengeteg időt és energiát áldozott erre a sok futó projektje mellett. Hatalmas mennyiségű linket gyűjtött tisztességes munkával, ami jelenleg a 3. helyre elegendő. Kissé elkeseredetten ír a blogjában a seonyár2008 verseny állásáról, mintha lemondott volna már a győzelem lehetőségéről, de szerintem még tartogathat meglepetéseket. Az átmeneti google büntetést kivéve végig a top 5-ben tartózkodott.

andrea seonyár2008 oldala: Úgy tudom, hogy az egyetlen top10-ben tartózkodó női versenyző. Jó erős oldalt hozott össze három hónap alatt és még a seonyár2008 versenyt is vezette egy ideig.

Efrud seonyár2008 oldala: Elmondása szerint ez az első seo projektje, amely keretében a rendkívül jó helyezése eredményeként rögtön seo guruvá avanzsált. Kellemes hangvitelű blogja és komoly linkgyűjtő munkája miatt megérdemli az eredményt. Az oldala, ha jól emlékszem május közepén csatlakozott az élbolyhoz és azóta nem is tágít onnan. Egy kemény hajrával még a dobogós helyet is elcsípheti.

chatlakozz seonyár2008 oldala: Ha lenne egy olyan szavazás, hogy kié a legjobb seonyár2008 versenyoldal valószínűleg ő nyerné. A foci eb felkarolása nagyon jó ötlet volt és élvezetes színvonalas írásait olvasni az eseményekről. A verseny elején még a tisztes helytállást tűzte ki maga elé célul, de most olvasva a blogját kicsit el van keseredve, hogy nem dobogós helyen tartózkodik. Pedig állítólag van valami titkos csodafegyvere, amivel pár helyet előre tud ugrani a döntő pillanatban, megszerezve esetleg valamelyik dobogós helyet.

jozsoo seonyár2008 oldala: Jozsoo a király! Úgy gondolom többet nem is kell hozzátennem ehhez. Szinte biztos vagyok benne, hogy a top 3-ban fog végezni, bár sokáig haragudott rá a google, de kibékültek. Meggyűlt a baja a blogszolgáltatókkal is, de végül talált magának egy kellemes kis helyet. A blogján jó kis írásokat lehet olvasni, ami néha megnevetteti néha elgondolkodtatja a látogatót.

Sanyi seonyár2008 oldala: Örülök, hogy röviddel a verseny vége előtt a top 10-ben van az oldalam, úgy érzem sokat dolgoztam érte.

T seonyár2008 oldala: Akinek nem sikerült megszerezni az extrán a seonyár2008 domaint, ezért kötőjellel seonyár2008 versenyez, de úgy tűnik ez számára nem akadály. Nagyon komolyan csinálta végig versenyt, még meglepetést okozhat. A linkjeit elnézegetve kötőjel nélkül valószínűleg a top 3-ban lenne.

Szabo Bence seonyár2008 oldala: Érdekes, de hatékony stratégiát választott a versenyre és úgy tűnik ő is lemaradt az extra seonyár2008 domainról, ami pár hely mínuszt jelenthet a rangsorban.

A verseny rövidesen tényleg véget ér és elképzelhető, hogy nem ez lesz a végső rangsor. Valószínűleg mindenki csiszolgatja az utolsó csodafegyvereit, amivel megpróbál előrébb evickélni. A google frissített és a seonyár2008 rangsor ismét változott….

 

Írta:

 

seonyár2008

 

2 seonyár2008 komment to “Seonyár2008 verseny: az utolsó menet – 2008.06.17.”

  1. Én nem mondtam hogy seo guru lettem, csak hogy meglepődtem, hogy bekerültem az első tízbe. :D

  2. Én nyilvánítottalak Seo guruvá, saját hatáskörben ;)

seonyár2008 komment